Mascotes

En castellano
En català

Com fer una incubadora casolana d'ous d'ocells

Autor: Avilandia e Iván Lama

Contingut per cortesia de: Avilandia.com

Libros de pájaros, aves, canarios, agapornis


EL NUEVO LIBRO DE LOS AGAPORNIS

El nuevo libro de los agapornis
 

CAROLINAS: CRIA Y MUTACIONES

Carolinas: Cria y mutaciones


LOS CANARIOS

Los canarios
 

Tenir una incubadora és un somni a l'abast de pocs afeccionats i sembla estar destinada únicament per als professionals. No obstant això no és un dispositiu tan complicat, almenys si no tenim grans pretensions sinó, simplement, criar algunes espècies d'aus fortes, normalment gallines, codornus o faisans.


Es pot fabricar una incubadora bastant simple amb una caixa gran de fusta i un cristall, per a veure el que esdevé en el seu interior. El material necessari és un termostat i una bombeta o unes resistències com les que s'usen per als terraris de rèptils exòtics com iguanes o pitons. Per a obtenir més informació, es pot consultar en una botiga especialitzada en aquest tipus d'animals. A més devem tenir en compte la ventilació interior, perquè la temperatura sigui constant en tota la incubadora i que pot ser un petit ventilador i el grau d'humitat, que regularem amb un recipient de major o menor superfície. Per a no complicar-se molt més, la renovació de l'aire i la rotació dels ous es pot fer manualment. Així per unes 15000 pessetes, cert enginy, paciència i treball, podem arribar a tenir una incubadora on treure avant les nostres aus.

Per a obtenir una informació més completa, consultar els teus dubtes o esbrinar la temperatura i grau d'humitat que requereix cada espècie visita la pàgina de la que està extret aquest article: Bricoweb.org

Avilandia.com agraeix a Iván Llepi, webmaster de Bricoweb, l'ajuda facilitada per a la redacció d'aquest article.

Contingut per cortesia de:

AvilandiaPàgina PrincipalArticles MascotesArticles OcellsSecció Ocells
Copyright © AmiMascota.com, Tots els drets reservats.