Mascotes

En català
En castellano

Els solters i els gossos

Llibres de gossos

AGILITY

Agility

 

PERRO MESTIZO

Perro mestizo

EL NUEVO LIBRO DEL SAMOYEDO

Samoyedos

 

PERROS SANOS.. DUEÑOS FELICES

Perros sanos, dueños felices

eDarling ha desenvolupat un estudi sobre la influència, positiva o negativa, que les mascotes tenen en la vida dels solters i en les seves relacions. 1.241 usuaris de eDarling han estat enquestats sobre el tema i els resultats han estat força aclaridors: el gos actua com la “Celestina” més infal·lible a l'hora de lligar.

A la pregunta: Els sembla tenir gos facilita conèixer altres persones? Més de la meitat dels enquestats (54%) coincideixen que tenir un gos és una aposta segura per conèixer altres persones.

D'altra banda, l'estudi també se centra en la figura de l'amo i en la imatge que aquest transmet als altres. Segons el 92% dels enquestats que tenen gos i el 69% que no el tenen, opinen que els propietaris transmeten confiança, són afectuosos i resulten ser molt atractius. D'altra banda, el 71% dels amos de gossos creuen que aquests són persones molt sociables i extravertides i així també opinen els que no tenen gos. Només el 7% i el 8% respectivament dels enquestats associen característiques d'índole negatiu als amos que passegen els seus gossos, com, per exemple, que tenen mal humor.


L'estudi elaborat per eDarling va més enllà i analitza com hi ha determinades races de gossos que influeixen en la imatge que projecten els seus amos.

A la pregunta: amb quina amo de gos li agradaria mantenir la seva relació?

La majoria de les dones coincideixen que els homes amb gossos de la raça Pug són els més interessants i exitosos i per contra els amos els gossos Terrier són considerats els menys atractius.


Per al gènere masculí les dones amb gossos Pug són considerades menys atractives i menys intel·ligents però, almenys, les més fidels. Ells senten predilecció per les propietàries dels Boxers per a una relació seriosa, encara que quan es tracta de flirtejar, prefereixen a les propietàries de Chihuahuas, ja que les consideren més sexis que la resta. També en aquest cas les propietàries de gossos de la raça Terrier són les més mal parades.


Article cedit per eDarlingPàgina PrincipalArticles MascotesArticles GossosSecció Gossos
Copyright © AmiMascota.com, Tots els drets reservats.