Mascotes

En castellano
En català

Alimentació del hamster, menjar tou i sec

Autor: Doris
Contingut per cortesia de: ElMundodelHamster.com

Aquest és un tema en el qual existeixen molts desacords entre els nostres amos. Els ous regirats, el pollastre i altres aliments tous diuen alguns que no són adequats per a nosaltres. Una raó és que no es poden acumular, i a nosaltres ens encanta acumular el menjar. A més en cas que la poguéssim acumular s'espatllaria i crearia bacteris dintre de la gàbia.L'argument contrari és que ens pots donar aquesta classe de menjar en petites quantitats cada vegada, així no podrem acumular-lo. A causa dels nutrients i vegetals que tenen els aliments comprats en botigues d'animals molts amos decideixen que és millor donar-li el menjar especialitzat. Uns altres en canvi ens donen els vegetals en forma natural.

Els vegetals recomanats per a nosaltres són:les pastanagues, espinacs, enciams, patates i el blat. Però cadascun de nosaltres tenim els nostres gustos igual que vosaltres les persones, per això hi ha alguns de nosaltres que ens agrada fruita com els plàtans, raïms, poma i a uns altres que no. El millor seria provar una mica de tot, i veure el que li agrada mes al seu hàmster.

Si compra fruites o verdures renti-les bé perquè poden estar plenes de pesticides. I renti també la gàbia després de donar aquests aliments perquè pot quedar algun tros i fer-se malbè. Serveixi'ns sempre aliments frescs. El menjar sec no s'espatlla tan fàcilment. Miri sempre la data de caducitat. Si la guardes en rebost humit mira sempre que no es posi tova amb la humitat i si esta tova llenci-la perquè si la mengem podríem emmalaltir.

Contingut per cortesia de :
El Mundo del HamsterPàgina PrincipalArticles MascotesArticles RosegadorsSecció Rosegadors
Copyright © AmiMascota.com, Tots els drets reservats.