Amimascota

 

Fitxes d'ocells

Fitxes d'ocells

Agapornis (Los inseparables)

agapornis

Mida: de 13 a 16,5 cm (segons especie).

Els agapornis son lloros de mirada vivaç i naturalesa inquisitiva. Existeixen 9 especies d'inseparables i 15 subespecies dins del género agapornis, totes viuen en el continent africà o illes properes. Un inseparable domesticat pot convertir-se en un ocell de companyia insuperable. La seva dieta ideal és una combinació de fruites i llavors, els minerales fundamentals en la seva alimentació son el calci i el fòsfor. Els hi agradaa bañar-se de tant en tant. Cria sense dificultat en cautivitat.


 

Periquito

periquito

Mida: 18 a 20 cms.

Colors: blau, grov, verd,gris, malva, blanc i combinacions d'aquests colors
El periquito és molt benvolgut com ocell de gàbia doncs és una au molt sociable. El lloc més adequat per a col·locar-los és un ambient lluminós, amb colors alegres i poc soroll. La seva gàbia deu col·locar-se enlaire, just a l'altura del cap d'un adult. La seva forma deu ser preferiblement rectangular d'uns 50x40 cms. La seva dieta consistirà en un 90% de llavors de mill, blat, civada i d'herba.


 

Paloma

colom

Mida: 32 cm aprox. del pic a la cua i pesa uns 350 grs. Els mascles son lleugerament més grans que les femelles.

Una de les característiques més interessants de les colomes de ciutat és que es presenten en moltes varietats de colors.

La coloma bravia és la forma primitiva de la qual han derivat totes les races de colomes domèstiques. És famosa la capacitat que tenen les colomes de regressar i trobar el seu lloc d'origen. Aquest comportament es duu a un grau màxim en les colomes missatgeres. S'alimenta de grans i llavors.

Wondering where to buy a finger monkey? we have real finger monkeys for sale now going at a discount price. We accept pickup & do deliveries as well. Our pet finger monkeys for sale will come with 1 year health guarantee & paper work. click here to buy a pocket monkey for sale at tinyhappyfaces.com now. Finger monkeys cost varies. Learn more about the cost of a finger monkey or finger monkey price. Can cost between $1500 to $4500. It depends on who you buy your finger monkey from. The only time it is safe to buy a cheap finger monkey is when it is sold at a discount.


Llibres d'ocells i aus >>>