Amimascota

 

Fitxes de gossos

Fitxes de gossos

Malamute

Malamute

Mida: Mascle, 63.5 cm. a l'hombro i 39 Kg. Femella, 58.5 cm. a l'hombro i 34 Kg.

Colors: negre, blanc, gris (llop-argent), sorra, foca d'Alaska (o fals negre). Les extremitats, part del pit i la cara han de ser obligatoriament blanques.
El Malamute, gos d'origen àrtic, és un animal fidel i treballador, magnífic guardià i carinyos animal de companyia. De pèl abundós i espès, orelles de punta i cua en forma de plomall caragolada cap amunt. És utilitzat com a animal de tir de trineus.

San Bernardo

San Bernardo

Mida: Alçada mínima de 70 cm mascles i 65 cm femelles

Colors: Color vermell i blanc, essent desitjable una taca blanca al voltant del coll. És tambè molt apreciada una màscara marró molt fosca o negre.

El San Bernardo és un gos de treball procedent de Suïssa, participant en missions de rescat a la muntanya s'estima que ha salvat aproximadament 2500 vides humanes. El San Bernardo és per la seva extraordinària complexió un gegant de l'espècie canina, extraordinàriament noble i amistós. Molt pacient amb els nens, constitueix un gos domèstic ideal, sempre que gaudeixi de grans dosis d'exercici, aliment i espai.

juegos online gratis
 

Chihuahua

Chihuahua

Mida: De 16 a 20 cm, De 0.9 a 3.5 kg.

Colors: blanc, crema, gris argentat,  negre, lleonat o marró, xocolata,  lleonat argentat, marró atigrat, etc.

El Chiuahua és un típic gos de companyia. Molt unit al seu amo, és possessiu. No suporta massa als nens. Més aviat lladrador, pot arribar a ser agressiu amb els estranys. És sensible al fred. Té gran resistència és audaç, alerta, vivaç, molt valent, orgullós i decidit. Existeixen dues varietats pèl curt i pèl llarg, i és considerat la raça més petita del món.